Wie ben ik?

15 jaar werkte ik met hart en ziel als verpleegkundige, diëtiste, diabetes-educator en project medewerker in de sociale sector. Na de geboorte van ons zoontje voelde ik alsmaar duidelijker dat ik iets had gemist. Ik kwam weer in contact met yoga en de natuur, de rust en de stilte, en ik voelde dat ik meer wilde. Ik wilde delen wat ik zelf teruggevonden had: rust, ontspanning en stilte.

Ik schreef me in voor een opleiding kinderyoga, een yoga teacher opleiding, een opleiding professional organizer en de Mindful Run opleiding.

Toen viel alles op zijn plaats. Ik voelde mij herboren en wil dat gevoel aan anderen doorgeven, zowel kinderen als volwassen en dit via mijn kinderyoga, volwassen yoga, Mindful Run en coaching.

Zo is “Yogabalanza” ontstaan!

Ik help jou om de balans in je leven terug te vinden. Aan de hand van een waaier van yoga-, ontspanning-, ademhalings- en loop- of wandeltechnieken, kan je zelf aan de slag. Je krijgt er meer energie van, je komt helemaal tot rust en je ziet oplossingen waarvoor je vroeger door de drukte van elke dag geen oog had. Zo kom je tot mentale en fysieke rust.

 

Vandaar mijn missie: “Ik wil mensen motiveren en inspireren om met minder stress in balans door het leven te gaan en zo terug te genieten van het leven